Laminaat zelf leggen

Laminaat zelf leggen moeilijk? Tegenwoordig niet meer!

De techniek van het kliksysteem is tegenwoordig zo doorgedacht, dat het leggen van laminaat een koud kunstje is.

U bespaard er ook nog een hoop geld mee!

Eigenlijk zijn er 2 belangrijke klik systemen, de uni klik en het G5 klik systeem.

Met het uni klik systeem, legt u de vloer rij voor rij.

Dit is een zeer stevig en makkelijk te leggen systeem, met name de Quickstep vloeren staan hierom bekend.

Met het G5 klik systeem legt u de vloer plank voor plank, er zit hier een blauw veertje aan de kopse kanten, u hoeft alleen maar de plank aan te schuiven en naar beneden te drukken. De meeste Kronotex vloeren hebben deze verbinding.

Laminaat laten leggen

Wanneer u zelf geen tijd heeft om laminaat te leggen of wanneer u twee linkerhanden heeft, is het wellicht verstandig om uw laminaatvloer te laten leggen. Het grote voordeel van laminaat laten leggen, is het natuurlijk het gemak, en de zekerheid dat het goed gebeurd. Het scheelt u een hoop ergernis en tijd.

Koopt u een mooie vloer bij ons, kan deze ook gelegd worden tegen een gunstige prijs. De prijs p/m2 kan verschillen, dit ligt aan de afwerking die u wilt of nodige heeft voor uw vloer.

Prijzen voor het leggen zijn:

Laminaat: €7,50 €15,00 p/m2

PVC: €10,00 €20,00 p/m2

Visgraat(klik): €20,00 €25,00 p/m2

Wanneer u nog vragen heeft over het laminaat laten leggen of als u direct een legafspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar: 038 33 77 822. Buiten de telefonische openingstijden kunt u ons natuurlijk altijd e-mailen of gebruik maken van het contactformulier.